검색어 입력폼

stryer생화학testbank 3장

저작시기 2009.04 |등록일 2009.04.23 워드파일MS 워드 (doc) | 4페이지 | 가격 5,000원

소개글

stryer생화학testbank 3장

목차

없음

본문내용

Chapter Three: Protein Structure and Function

Use the following to answer questions 1-10:

Choose the correct answer from the list below. Not all of the answers will be used.
a) L-amino acids b) water c) protons d) Zwitterions e) secondary structure
f) tertiary structure g) Ramachandran h) cysteine i) extracellular
j) Histidine k) Proline l) Sanger m) D-amino acids

1. Chiral type of amino acids found in proteins.
Answer: a

2. Another name for dipolar molecules.
Answer: d

3. Disulfide bonds are formed by pairs of which amino acid?
Answer: h

4. The amino acid with a pK near neutral pH.
Answer: j

5. When a peptide bond is formed, what molecule is also made?
Answer: b

6. Where are proteins with extensive disulfide links likely to be found?
Answer: i

7. The amino acid with a distinct structure, causing it to affect protein backbone structure.
Answer: k

8. Name of the plot that allows one to investigate the likely orientation of certain amino acid pairs.
Answer: g

9. The type of structure to which alpha helices, beta sheets, and turns are referred.
Answer: e

10. The overall structure of a protein is referred to as
Answer: f

참고 자료

없음
다운로드 맨위로